En blogg om min kärlek till motorer

Bil & hoj och välkomna till min blogg!


skrivet den 03 maj av Fredrik, klockan:13:14

Jag har hört att skämt inte är sköj om en måste förklara det, så jag hoppas att ni förstår referensen i min bloggrubrik och fattar vad det är den här bloggen kommer att handla om. Nämligen min kärlek till motorer! Gillar både bilar, motorcyklar och båtar, men hjärtat brinner allra starkast för bilar! Själv har jag två stycken. En toyota yaris för vardagskörandet mellan hemmet och jobbet, och en riktig pärla till cadillac när det vankas cruising och andra trevligheter på byn. Har även en MC, en hederlig harley davidson. Ett riktigt vårtecken när en får ta fram den och köra en sväng!

 Vi hörs! 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt