En blogg om min kärlek till motorer

Sommarsemester på motorcykeln


skrivet den 02 jun av Fredrik, klockan:21:30

Tittar en ut utanför fönstret ser det inte ut som att det blir mycket till sommar i år, men det får vi väl hoppas tycker jag! Jag och frugan har ikväll suttit och planerat för den stundande semestern. I år blir det en semester på hojjen! Vi tänkte åka en sväng genom norges vackra natur, blir nog grymt! Jag har varit där tidigare, men det blir första gången för Emma. Tvekar inte på att hon kommer till att tycka om det! Hon ville visserligen hellre ta en båtresa med hurtigrutten, men det går lite väl långsamt tycker jag. Fart ska det va!

Vi har ännu inte kommit så mycket längre i planerna än att vi åker andra veckan i juli. Vi vill inte planera så mycket mer egentligen. Bara ta hojjen och dra. Men hotell är kanske bra att boka lite i förväg. Sedan får jag väl ta och rusta upp hojjen lite också. Inte mycket en har hunnit vara ute på den efter denna vår som regnat bort.

 Vad har ni andra MC-fantaster tagit för vackra vägar genom norge?  

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt